Camper huren in Zuidereiland, Christchurch

Van hemelsblauwe gletsjermeren en tropische schiereilanden tot majestueuze, met sneeuw bedekte bergketens: de landschappen van Nieuw-Zeelands Zuidereiland geven je een evenwichtige dosis avontuur en bewondering! Het Zuidereiland is de grotere van de twee eilanden en wordt over het algemeen beschouwd als mooier, maar iedereen heeft natuurlijk een andere kijk op wat mooi is en het is maar net waar je van houdt.

Het Zuiden staat bekend om zijn prachtige kustlijn, fascinerende fjorden en mystieke bergketens. Glacier Country, met onder andere de Franz Josef Glacier, is bijvoorbeeld een van de vele fenomenen die Nieuw-Zeeland zo uniek maken. Dit is de plek waar de gletsjers en het kustgebied samenkomen. Op het Zuidereiland vind je ruige, ongerepte wildernis! Voor avonturiers en wandelaars is dit een paradijs voor outdooractiviteiten en extreme sporten! Op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland kun je een camper huren in Christchurch en Queenstown.

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper op het Zuidereiland, Nieuw-Zeeland bij Rentalcampers

Rentalcampers heeft campers beschikbaar voor elk budget en elke behoefte tegen voordelige tarieven! Of je nu op zoek bent naar een comfortabele camper voor twee personen of een luxueuze en moderne camper voor het hele gezin en grote reisgezelschappen. Bekijk het uitgebreide aanbod in campers van verschillende camper verhuurders, waaronder Mcrent Nieuw-Zeeland en Spaceships Nieuw-Zeeland. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij Rentalcampers!

 ''''  ''''


Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland een van de beste camper huur bestemmingen!

Een camper huren op het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland is misschien wel de beste manier om in dit land vakantie te vieren. Van s' werelds meest verbluffende en diverse natuur tot het toegestaan wildkamperen met de camper. Neem waar je ook gaat altijd je eigen slaapplaats en keuken met je mee en combineer Nieuw-Zeelands kosmopolitische steden met de overweldigende wildernis. Je kan een fantastische camperreis maken waarbij je wildkamperen afwisselt met het staan op campings of camperplekken.

Het blauwe water van de Hokitika Gorge in Kokatahi, Nieuw Zeeland.

Het Zuidereiland is het eiland met de ruige onaangetaste wildernis waarbij alles constant wordt overtreft! Is het niet de verbluffende Arthur's Pass of Mount Cook National Park dan is het wel het imposante Milford Sound en Mount Aspiring National Park! Zowel zomers als in de winter is Het Zuidereiland uniek op zijn eigen manier. Met steden als Christchurch en het centrum van outdoor sports 'Queenstown' waar je een camper kan huren is het Zuidereiland een ideale camper bestemming.

 


Wat kost een camper huren op het Zuidereiland, Nieuw-Zeeland?

 

Voordelig een camper huren op het Zuidereiland, Nieuw-Zeeland bij RentalcampersVeel gestelde vragen over een camper huren op het Zuidereiland, Nieuw-Zeeland


 

In welke steden kan ik een camper huren op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland?

Op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland kan je een camper huren in Christchurch! De camper huur locaties in Christchurch zijn te combineren met de locaties op het Noordereiland in Auckland. Maak de meest avontuurlijke one way's! Drop de huur camper op een andere locatie dan dat deze is opgehaald. In nog geen minuut kan je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen! waar wacht je nog op?