Camper huren in Noordoost Amerika

Gelegen aan de Atlantische kustline van Amerika is dit gedeelte van de VS, op het gebied van geld, politiek en sport, het hart van Amerika. Van IJshockey, honkbal en de Indianapolis Motor Speedway tot het wereldberoemde Wall Street, het Vrijheidsbeeld en Washington DC! Stuk voor stuk iconische bezienswaardigheden! Maar vergeet niet dat deze worden overtroffen door al het natuurschoon wat het Noordoosten te bieden heeft.

Van het ongeëvenaarde New England in de Indian Summer, de Great Lakes van Michigan en de 10.000 meren van Minnesota tot New York's eigen Niagara Falls! In het Noordoosten van Amerika kan je een camper huren in Boston, Chicago, New Jersey, Minneapolis, Nashville, New York en Philadelphia!

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in Noordoost Amerika bij Rentalcampers

Er zijn talrijke opties om een camper te huren bij diverse toonaangevende camperverhuurbedrijven in het Noordoosten van de Verenigde Staten. Van avontuurlijke en compacte tweepersoons campers tot luxueuze, nieuwe campers voor gezinnen en grote reisgezelschappen. Bij Rentalcampers is er voor elk budget en elke behoefte een geschikte camper te vinden tegen betaalbare tarieven. Vergelijk het aanbod van camperverhuurbedrijven zoals Cruise America, El Monte en Mighty en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij Rentalcampers!

'''' ''''  ''''


Noordoost Amerika is een perfecte camper huur bestemming 

Naast alle beroemde hoogtepunten in het Noordoosten van de Verenigde Staten vind je er ook veel unieke uiteenlopende natuur vol met talloze bezienswaardigheden en activiteiten. Huur een camper en combineer de bruisende steden met het prachtige landschap. Maak je eigen unieke reis, waarbij je minder afhankelijk bent en waar je ook gaat altijd het comfort van je eigen bed en keuken bij je hebt! Een aantal van de locaties waar je een camper kan huren, liggen ideaal voor een prachtige camperreis waar je het noordoosten van de staten met het grenzende Canada kan combineren.

Adirondack Mountains, the United States.

Denk bijvoorbeeld aan een camperreis van Detroit naar Boston, waar je begint in Michigan en door Ontario, Quebec, Vermont, Maine en New Hampshire reist. Of haal je camper op in Toronto en lever deze in Halifax weer in, zodat je ook nog via de Oostkust Nova Scotia kan meepakken in de reis. De camper moet altijd weer in hetzelfde land worden ingeleverd en door de verschillende Steden die dichtbij de grens liggen, zijn er fantastische camperroutes mogelijk, waarbij je een leuke variatie in je reis hebt.
 

Wat kost een camper huren in Noordoost Amerika?

 

Voordelig een camper huren in Noordoost Amerika bij Rentalcampers

 

Veelgestelde vragen over een camper huren in Noordoost Amerika

 

In welke steden kan je een camper huren in Noordoost Amerika?

Bestaand uit de staten Main, Vermont, New Hampshire, New York, Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, Pennsylvania, New Jersey, Maryland, Delaware en de meer in het binnenland gelegen staten Ohio, Indiana, Illinois, Michigan, Wisconsin, Minnesota en Iowa vind je in het Noordoosten veruit de meeste én kleinste staten van de VS. Je kan in het Noordoosten van de Verenigde Staten een camper huren op 9 locaties waaronder Boston, Chicago, New Jersey, Minneapolis, Nashville, New York en Philadelphia. Bekijk alle camper huur locaties die Rentalcampers aanbied in de Verenigde Staten... of vraag direct snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!