Camper huren in British Columbia, Vancouver

Met steden als Vancouver, waar de drukke winkelstraten van Downtown, de culinaire hoogstandjes in het oude Gastown en de verschillende multiculturele wijken zorgen voor euforie en opwinding, zorgt de imposante wildernis van British Columbia aan de andere kant ervoor om je hartslag weer te verlagen en helemaal zen te voelen. Denk aan imponerende berglandschappen in the Rockies, het betoverende Vancouver Island en de mystieke regenwouden in the Pacific North West.

Het in het westen gelegen British Columbia is Canada's op drie na grootste provincie. Het bestrijkt maar liefst een gebied dat ongeveer 22 keer zo groot is als Nederland! Met Vancouver als toegangspoort naar de ongerepte landschappen heeft British Columbia nog oneindig veel te ontdekken. Je kunt bij Rentalcampers een camper huren in de grootste stad van British Columbia, Vancouver.

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in British Columbia, Canada bij Rentalcampers

Er zijn tal van mogelijkheden bij een aantal grote erkende camperverhuurbedrijven in British Columbia met een breed camper aanbod. Van knusse tweepersoons campers tot moderne en luxueuze campers die ideaal zijn voor gezinnen en grote reisgezelschappen. Bij Rentalcampers is er een geschikte camper beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen, ongeacht uw voorkeuren en budget. Bekijk en vergelijk het aanbod van camperverhuurbedrijven zoals Cruise Canada en Canadream. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Rentalcampers!
 

''''  ''''


Waarom British Columbia een perfecte camperbestemming is

Met Vancouver als start of eindpunt van je camperreis heb je ontzettend veel mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een camperreis maken waarbij je richting het noordoosten reist door British Columbia richting Calgary en daar de huurcamper inleveren. Maar Vancouver ligt ook ideaal om een camperreis te maken waarbij je bijvoorbeeld Vancouver Island, de nationale parken rond Vancouver en het meest noordelijke deel van Washington in de Pacific North West combineert.

Wandelaars op de Capilano hangbrug over de Capilano River in British Columbia, Canada.;

Met honderden campings en gratis camperplekken in de vorm van 'Recreational Sites' door de hele provincie is British Columbia een van de meest geschikte camperbestemmingen. Van Campings met veel faciliteiten en activiteiten voor gezinnen met kinderen tot avontuurlijke camperplaatsen midden in de natuur!

 

 

Wat kost een camper huren in British Columbia, Canada?

 

Voordelig een camper huren in British Columbia, Canada bij Rentalcampers

 

Veel gestelde vragen over een camper huren in British Columbia, Canada

 


In welke steden kan ik een camper huren in British Columbia, Canada?

In de provincie British Columbia in Canada, kan je een camper huren in Vancouver! Deze camper huur locatie is te combineren met de steden in de andere provincies door Canada: CalgaryHalifaxMontrealTorontoEdmontonWhitehorseBekijk hier alle camper huur locaties die Rentalcampers aanbied in Canada en Noord-Amerika….