Camper huren in Noordwest Amerika

Zoals er vaak gezegd wordt, 'you will find it at its best in the Pacific Northwest'. Volgens velen is het Noordwesten het gedeelte van de Verenigde Staten dat alles zal overtreffen. Het is een regio met een verbazingwekkende, uiteenlopende natuur, waar je Amerika's meest verbluffende bezienswaardigheden zult vinden. Van de overweldigende Samuel Boardman Scenic Corridor en Glacier National Park tot de vulkaan van Mount Saint Helens en het prachtige Olympic National Park, waar de ongerepte bossen samenkomen met de Pacific. Het kan niet op!

Wat The Pacific Northwest zo'n bijzondere bestemming maakt, is dat je hier alle soorten landschappen kunt vinden en een regio is met uiterste extremen. Je vindt er onder andere een van de hoogste bergen op het continent, regenwouden, vulkaanlandschappen, woestijnlandschappen en dit alles met bruisende steden ertussenin. Met zon, een vochtig klimaat, veel groen en een afwisseling van de spectaculaire berg- en kustgebieden die samenkomen, is dit een buitengewoon mooie bestemming. In het Noordwesten van Amerika kun je een camper huren in Bilings, Bozeman, Seattle, Portland, Salt Lake City en Anchorage!

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in Noordoost Amerika bij Rentalcampers

In het Noordwesten van de Verenigde Staten zijn er meerdere toonaangevende camperverhuur bedrijven die verschillende opties bieden om een camper te huren. Er zijn avontuurlijke en compacte tweepersoons campers, maar ook luxueuze nieuwe campers voor gezinnen en grote reisgezelschappen. Rentalcampers heeft voor elk budget en elke behoefte een passende camper tegen voordelige tarieven. Je kunt de campers van camperverhuur bedrijven zoals Cruise America, El Monte en Mighty vergelijken en vrijblijvend een offerte aanvragen bij Rentalcampers.

'''' ''''  ''''

 

Noordwest Amerika is een van de beste camper huur bestemmingen

Het Noordwesten van de Verenigde staten is vooral een perfecte camper bestemming door zijn grote hoeveelheid uiteenlopende natuur in combinatie met de verschillende steden. Je hebt eindeloos veel keuze uit campings en fantastische campgrounds of locaties waar je wild kunt kamperen. Haal de camper op in Bozeman of Billings en begin je camperreis bij het unieke Yellowstone National Park en maak een fantastische one way door Idaho en langs de Oregon kustlijn richting Seatlle. Of zou je graag ook Canada in je route willen meenemen?

Uitzicht op de Samuel H. Boardman State Scenic Corridor in Brookings, Oregon, de Verenigde Staten.

Al kan je alleen al in het Noordwesten een aantal maanden verblijven, is het met Vancouvers eigen Britisch Columbia om de hoek ook een mogelijkheid een camperreis te maken, waarbij je Canada en Amerika combineert. Je kunt bijvoorbeeld een camper huren in Portland en langs de kust van Washington richting Vancouver reizen om daar nog een deel van het Canada mee te pakken, vervolgens lever je de camper weer net over de grens bij Bellingham in. Het Noordwesten van de Verenigde Staten zal boven alle verwachtingen uitstijgen!


 

Wat kost een camper huren in Noordwest Amerika?

 

Voordelig een camper huren in Noordwest Amerika bij Rentalcampers

 

 

Veelgestelde vragen over een camper huren in Noordwest Amerika

 

 

In welke steden kan je een camper huren in Noordwest Amerika?

Bestaand uit de staten Washington, Oregon, Idaho en Montana of te wel the Pacific North West samen met de meer in het binnen land gelegen staten Wyoming, North Dekota, Zuid Dekota en Nebraska kan je in dit gebied een camper huren op 6 locaties: Bilings, Bozeman, Seattle, PortlandSalt Lake Citen Anchorage in Alaska. Bekijk alle camper huur locaties die Rentalcampers aanbied in de Verenigde Staten...of vraag direct snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!