Camper huren in West-Australië, Perth

Bij West-Australië krijg je al snel een beeld van de typische outback met woestijnlandschappen. Maar wat als we je vertellen dat je in dit gedeelte van Australië de meest diverse natuurgebieden en unieke flora en fauna ter wereld vindt! Van regenwouden, woestijnen en sprookjesachtige oases in de outback tot de prachtige tropische stranden langs de hele westkust. West-Australië spant de kroon! Als het Westen een apart land was geweest, dan zou het in de top 10 van grootste landen ter wereld hebben gestaan! Hier ben jij degene die de eerste voetstappen zet op een afgelegen strand of de enige bent onder de sterrenhemel in een van West-Australische prachtige nationale parken.

De hoofdstad Perth heeft een totaal andere sfeer in vergelijking met de dichtbevolkte metropolen aan de Oostkust. Perth voelt leefbaar, relaxed en is tegelijkertijd de meest geïsoleerde stad ter wereld! Het is een ideaal start- of eindpunt voor een camperreis!

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in West Australië bij Rentalcampers

In West Australië zijn er diverse toonaangevende verhuurbedrijven die veel mogelijkheid bieden voor het huren van een camper! Of je nu een eenvoudige tweepersoons camper zoekt of juist een comfortabelere camper voor families en grotere reisgezelschappen, Rentalcampers heeft de juiste camper tegen aantrekkelijke tarieven beschikbaar, passend bij elke wens en budget. Bekijk de beschikbare camperverhuurbedrijven in Australië en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Rentalcampers!
 

''''

 

West Australië is een perfecte camper huur bestemming

In het grote stuk kust gebied in de punt van het Zuidwesten onder Perth of juist verder naar boven langs het begin van de West kust vind je al talloze bezienswaardigheden en prachtige National Parks. Je kan in het zuiden een camper huren in Perth en in het Noordelijk gelegen Broome. Door heel Australië kan je de locaties met elkaar combineren om zo de meest gave reizen te kunnen maken. Een camperreis van Perth naar Broome? Of wil je liever van Perth naar Melbourne of Hobart? West Australië is buitengewoon mooi en gigantisch groot, door het huren van een camper kan je hier optimaal van genieten. Je hoeft niet rekening te houden met accommodatie en hebt altijd de essentiële benodigdheden bij je.

Uitzicht op de prachtige kustlijn van Binningup in West-Australië.

De outback en dan met name het Woestijn gedeelte is enorm. Vanaf Alice Springs tot de west kust is outback gebied van ongeveer 3 miljoen vierkante kilometer, uitkomend op de west kust wat de langste kust lijn van Australië is. Het heeft iets mysterieus over zich, het idee dat een gebied zo groot en afgelegen is. Het overgrote deel van de inwoners woont in steden of dorpen in kustgebieden waarvan over de 70% woonachtig is Perth en omstreken. Om even een leuke vergelijking te geven, het Verenigd Koninkrijk past ongeveer tien keer in West Australië. Als je een camperreis aan het plannen bent in Australië is het dus aan te raden hier rekening mee te houden en niet te veel in een reis te willen plannen.


 

Wat kost een camper huren in West Australië?


 


Voordelig een camper huren in West Australië bij Rentalcampers

Veel gestelde vragen over een camper huren in West Australië

 

 


In welke steden kan ik een camper huren in West Australië?

In West Australië kan je een camper huren in Perth en Broome! Deze camper huur locaties zijn te combineren met de steden in andere staten door heel Australië: Sydney, Brisbane, Cairns, Melbourne, Hobart en Airlie Beach. Het is dus mogelijk de huurcamper op een andere locatie in te leveren dan waar je deze hebt opgehaald en zo gave one way's te maken.