Camper huren in Tasmanië, Hobart

Ontdek een stukje Nieuw-Zeeland in Australië en kom erachter wat Tasmanië zo'n bijzondere bestemming maakt! Wist je dat 20% van de Tasmanische wildernis werelderfgoed is, dat je de hoogste en oudste bomen ter wereld in Tasmanië kan vinden, of dat Tasmanië door de ligging en westelijke luchtstroom de schoonste lucht ter wereld heeft? Dit eiland dat drie keer groter is dan Nederland, zal je in elk opzicht verrassen.

Van unieke, dichtbegroeide regenwouden tot tropische, afgelegen stranden: ook in Tasmanië kan je het allemaal vinden. En ja, ook in Tasmanië kan je een camper huren, en naar onze mening is dit de mooiste staat in Australië. Waarom heeft het zoveel vergelijkingen met het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland? Als je op de kaart kijkt, ligt Tasmanië op dezelfde breedtegraad als het Zuidereiland, en dat is een van de hoofdoorzaken. Twijfel je tussen Nieuw-Zeeland en Australië? Dat is natuurlijk lastig om in één reis te combineren. Dan kan je ook een camperreis in Australië samenstellen waar je Tasmanië in betrekt. Je kan bij ons een camper huren in Hobart en combineren met alle andere huurlocaties in Australië!

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in Tasmanië, Australië bij Rentalcampers

In Tasmanië zijn er diverse professionele camper verhuur bedrijven met veel mogelijkheden voor het huren van een camper! Of je nu een basic tweepersoons camper zoekt, of een meer comfortabele camper voor families of grotere reisgezelschappen, Rentalcampers heeft voor elke wens en budget de juiste camper beschikbaar tegen gunstige tarieven. Bekijk de camperverhuurbedrijven in Australië en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Rentalcampers!
 

''''


Waarom Tasmanië een perfecte camper huur bestemming is

Tasmanië is een groot eiland van ongeveer drie keer Nederland en het telt slechts een half miljoen inwoners. Met de camper heb je de mogelijkheid om naar plekken te reizen die wat meer ‘off the grid’  zijn en weg van de toeristische delen of bewoonde dorpen. Tasmanië is dus een ideale camperbestemming als je hiervan houdt. Gezien de grootte in vergelijking met het aantal inwoners heb je hier een zee van ongerepte natuur soms bijna voor jezelf. Je hebt waar je ook naar toe reist altijd je eigen keuken en bed bij je en hoeft dus minder afhankelijk. Je kan de camper in Hobart ophalen of inleveren.

Gordon River Road in  Maydena Tasmanie, Australie.

Al kan je aan Tasmanië alleen al een hele vakantie besteden is het ook goed te combineren met andere locaties op het vaste land van Australië. Je kan bijvoorbeeld van Melbourne, Adelaide of Sydney naar Hobart reizen om daar je camper in te leveren en huiswaarts te vliegen, of andersom. Door Tasmanië in je reis te betrekken krijg je een ontzettend variërende samenhang van bestemmingen in één reis.


 

Wat kost een camper huren in Tasmanië, Australië?


 

Voordelig een camper huren in Tasmanië, Australië bij Rentalcampers
Veel gestelde vragen over een camper huren in Tasmanië, Australië
Welke steden in Tasmanië, Australië kan ik een camper huren?

In Tasmanië, Australië kan je een camper huren in Hobart! Deze camper huur locatie is te combineren met de steden in andere staten door heel Australië: Sydney, Brisbane, Cairns, Melbourne en Airlie Beach. Het is dus mogelijk de huurcamper op een andere locatie in te leveren dan waar deze is opgehaald en zo gave one way's te maken. Bij Rentalcampers kun je snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen!