Camper huren in Alberta, Calgary

De provincie Alberta in het westen van Canada omvat een divers landschap, bestaand uit bergen, prairies, woestijn badlands en uitgestrekte naaldbossen. Met een mix van landschappelijke schoonheid en schilderachtige bergdorpjes is Alberta een geweldige bestemming met eindeloos veel activiteiten! Bergen en meren in Alberta zijn net als kastelen in Wales en het Colosseum in Rome - uniek! Overweldigende wildernis met nationale parken zoals Jasper, Banff en de uitlopers van de Rocky Mountains waar de Piikani indianen vroeger jaagden! Alberta heeft het allemaal.

De hoofdstad Calgary krijgt vaak niet de waardering die het verdient. Gelegen aan de Bow River met zijn mooie stadsparken, oude wijken en moderne centrum, stelt Calgary niet teleur! Van 17th avenue en het authentieke Heritage Park Historical Village tot het stedelijke Prince's Island Park en de rodeo op de Calgary Stampede Grandstand. Met de Rocky Mountains en zijn nationale parken op slechts tientallen kilometers afstand is Calgary een ideale stad om je camperreis te beginnen of te eindigen. In de provincie Alberta kunt u via Rentalcampers een camper huren in Calgary en Edmonton.

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in Alberta, Canada bij Rentalcampers

Canada heeft vele grote camperverhuurders die verschillende opties bieden, variërend van compacte tweepersoons campers tot luxueuze en moderne campers die perfect zijn voor families of grote reisgezelschappen. Ongeacht uw wensen en budget, is er een geschikte camper beschikbaar tegen aantrekkelijke tarieven bij Rentalcampers. U kunt het aanbod van camperverhuurders zoals Cruise Canada en Canadream bekijken en vergelijken. Aarzel niet en vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Rentalcampers!

''''  ''''


Waarom Alberta, Canada een perfecte camper bestemming is

Alberta is Canada's op vijf na grootste provincie. Qua oppervlak is het te vergelijken met vijftien keer Nederland, onwijs groot dus! Een camper geeft je de mogelijkheid om er echt op uit te gaan en meer te zien door de manier van reizen. Grenzend aan de British Columbia en alles wat die provincie te bieden heeft heb je de mogelijkheid om een fantastische one way camper reis te maken. Zo kan je bijvoorbeeld een camper huren in Calgary en een reis maken langs de meest mooie nationale parken in Alberta en de prachtige wildernis in British Columbia waar je uiteindelijk in Vancouver je huur camper inlevert.

Uitzicht vanaf de bergen op het blauwe water van Lake Louise, Alberta, Canada.

Alberta is een van de beste camper bestemmingen in Noord-Amerika! Je vindt er veel campings, camper plekken en er is veel mogelijkheid om wild te kamperen. Nationale bossen en kroongebied is wildkamperen over het algemeen toegestaan. Je kan ook de eigenaar van privé grond om toestemming vragen om te kamperen. Meer dan de helft van Alberta bestaat uit kroongebied!

 

Wat kost een camper huren in Alberta, Canada?

 

Voordelig een camper huren in Alberta, Canada bij Rentalcampers

 

Veel gestelde vragen over een camper huren in Alberta, Canada

 

In welke steden kan ik een camper huren in Alberta, Canada?

In de provincie Alberta, Canada kan je een camper huren in de steden Calgary en Edmonton. Deze camper huur locaties zijn te combineren met de steden in de andere provincies door Canada: HalifaxMontrealTorontoVancouver en WhitehorseBekijk hier alle camper huur locaties die Rentalcampers aanbied in Canada en Noord-Amerika….