Camper huren in Polen

Het huren van een camper in Polen is een leuke manier om dit land te ontdekken. Als je aan Polen denkt, dan denk je aan zijn pittoreske authentieke steden, maar van de natuur zie je niet vaak iets voorbijkomen. Rijke geschiedenis, veel culturele hoogtepunten, een goede keuken en een unieke architectuur met prachtige stadsparken. Warschau heeft een bijzondere mix van eeuwenoude gerestaureerde gebouwen en kerken, de renaissancestijl in zowel de oude als de nieuwe delen en moderne bouw die moeiteloos samenkomen met oud Warschau. Van mooie winkelstraten en winkelcentra tot prachtige stadsparken en kathedralen. Echter is de natuur waar Polen mee gepaard gaat ook iets om naar te kijken.

Terwijl Polen in het algemeen een vlak landschap heeft, vind je in het zuiden tegen de grens van Slowakije en Tsjechië een ketting van laag liggende, maar prachtige bergketens zoals onder andere de Carpathians en Sudetes. Het noordoosten bestaat daarentegen uit meren, rivieren en ongerepte dichte bossen, met onder andere het unieke Bialowieza Forest National Park. In het noorden komt het met een mooie kustlijn uit op de Baltische zee met als hoogtepunt de duinen in Slowinski National Park. Met de camper kan je een leuke afwisselende route maken, van de authentieke steden tot de uithoeken van de Poolse natuur! Je kunt bij ons een camper huren in Polen op de locaties Warschau en Krakau.

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in Polen bij Rentalcampers

Bij Rentalcampers heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod aan huur campers, variërend van kleine tweepersoons modellen tot grote, luxe campers die perfect zijn voor families en grote reisgezelschappen. De campers zijn geproduceerd door vooraanstaande fabrikanten in de camperindustrie, zoals Sunlight, Dethleffs en Crosscamp. Als je overweegt om een camper te huren in Polen, bekijk dan het aanbod van Mcrent Polen en vraag vandaag nog eenvoudig en snel een gratis offerte aan.
''''

Waarom Polen een mooie camper huur bestemming is

Polen is door een aantal redenen een geschikte camper bestemming. Naast de mooie steden heeft polen met name in het zuiden en noordoosten ook een prachtige natuur en is het een van de grootste landen in Europa. Een camper geeft je de mogelijkheid de mooiste uithoeken van het land te zien waarbij je altijd je hele hebben en houden met je meeneemt.

Tatra gebergte in Polen.
Door het hele land vind je een talrijk aantal campings en kampeerplekken, ook in en rond de steden. Ondanks dat het in Polen officieel niet is toegestaan om wild te kamperen wordt het vaak in de minder toeristische gedeeltes door de vingers gekeken. Sinds kort is er ongeveer 600.000 acres bosgebied door heel polen beschikbaar gesteld voor wild kamperen. Het is dus mogelijk om bij veel van Polens mooiste gebieden wild te kamperen.


In welke steden kan ik een camper huren in Polen?

Bij Rentalcampers kan je een camper huren in Polen in de volgende steden: Warschau en Krakau.

 

Wat kost een camper huren in Polen? 

Bij Rentalcampers zoeken we naar de voordeligste prijs. De kosten voor een camper huren Polen zijn afhankelijk van een aantal factoren! Het is dan ook niet mogelijk om een globale prijs te kunnen geven voor camperhuur in Polen. Vraag snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan om een concrete prijs indicatie te ontvangen. Het kost je nog geen minuut van je tijd! 

 

Veelgestelde vragen over een camper huren in Polen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over camperhuur in Polen! Aarzel niet ons te contacteren bij meer vragen of opmerkingen. 

Wat kost het om een camper te huren in Polen?

De kosten van het huren van een camper in Polen zijn afhankelijk van de volgende factoren: 

 • Periode van de huur
 • huur lengte
 • Soort camper en verhuurder
 • Het moment van reserveren

Om een juiste prijsopgave te kunnen geven voor camper huur in Polen, kun je bij Rentalcampers snel en eenvoudig een gratis offerte aanvragen!

Hoe word de prijs voor de huurcamper in Polen berekend?

De camper huur prijs word als volgt berekend: 

 • De basis huurprijs van de camper 
 • + de eventuele toeslagen (verplichte kosten)
 • + de gekozen extra's (opties/ diensten)

Om een concrete prijs te krijgen voor het huren van een camper in Polen, kun je bij Rentalcampers een gratis offerte aanvragen!

Is camper huur in Polen inclusief verzekering?

In Polen zit er een verzekering inbegrepen in de huurprijs met een gereduceerd (verlaagd) eigen risico. In Polen wordt er in het algemeen geen aanvullende verzekering die het eigen risico afkoopt of verder verlaagd als extra optie bij de verhuurders aangeboden. Wij bieden de Europeesche aan. Deze verzekering dekt het eigen risico (koopt af). Wanneer het bij de verhuurder zelf dus niet mogelijk is het eigen risico volledig af te kopen of dusdanig te verlagen is de Europeesche een goede optie. Specifieke verzekeringsinformatie kan je per desbetreffende verhuurder vinden op de website.

Is camper huur in Polen inclusief kilometers?

Ja! In Polen zijn kilometers over het algemeen inbegrepen in de huurprijs van de camper. Bij Speciale aanbiedingen kan het zo zijn dat er wel kosten worden berekend voor kilometers. Dit word dan duidelijk aangegeven!

Wat zijn de voordelen van het huren van een camper in Polen?
 • Flexibiliteit: een camper geeft je de vrijheid om op elk moment naar verschillende bestemmingen te reizen zonder beperkt te worden door specifieke locaties.
 • Een camper is kosteneffectiviteit en kan besparen op dagelijkse kosten, accommodatiekosten en apart vervoer. 
 • Gemakkelijkheid: biedt accommodatie en vervoer in één!
 • Comfort wordt geboden door moderne campers met verschillende voorzieningen, zoals keuken, badkamer, airconditioning en verwarming, voor een comfortabele reis en alles wat je nodig hebt onderweg. 
 • Toegankelijkheid: zorgt ervoor dat je afgelegen en unieke locaties kunt bereiken die anders minder toegankelijk zouden zijn vanwege het ontbreken van accommodatie!
 • Een camper biedt een unieke en avontuurlijke reiservaring, waarmee je het land op een andere manier kunt ontdekken.
Wat zijn handige tips voor het huren van een camper in Polen?
 • Kies voor een betrouwbaar en professioneel verhuurbedrijf met een goede reputatie, zoals de verhuurders waarmee Rentalcampers samenwerkt!
 • Controleer de camper bij het ophalen en in het geval van eventuele opmerkingen of vragen, meld dit dan direct aan de verhuurder ter plaatse. Los deze kwesties op voordat je de camper meeneemt.
 • Probeer gebruik te maken van reistassen in plaats van harde koffers, deze gemakkelijker op te bergen zijn in de camper.
 • Zorg ervoor dat je bij het ophalen van de camper begrijpt hoe alle systemen werken en stel vragen als er onduidelijkheden zijn. Zo ben je goed voorbereid om de weg op te gaan!
Welk rijbewijs heb ik nodig in Polen?

In Polen is het normale rijbewijs b geldig en is een internationaal rijbewijs niet vereist.

Wat is de minimale leeftijd voor het huren van een camper in Polen?

Voor de campers die wij verhuren in Polen is de minimumleeftijd 21 jaar met ten minste 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Een aantal camper typen in Polen hebben een minimumleeftijd van 25 jaar daarbij moet je drie jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Waar in Polen kan ik de camper ophalen en inleveren?

In Polen kan je een camper huren in Warschau. In Polen moeten de campers op dezelfde locatie worden ingeleverd.

Naar welke landen in Europa kan ik met de huurcamper vanuit Polen reizen?

In Polen is het toegestaan om met de huurcamper door Europa te reizen. Voor landen buiten Europa is er schriftelijk toestemming voor nodig van de verhuurder ter plaatse.

Hoe lang is een offerte camper huur in Polen geldig?

De prijs wordt elke week bijgewerkt door de verhuurders aan de hand van vraag en aanbod. De prijs van een camper is dan ook nooit langer dan een week geldig. De prijs hoeft op korte termijn niet altijd te veranderen maar dit is niet gegarandeerd.

Is een camper huren in Polen voordeliger als je dichter bij de vertrekdatum boekt?

Nee! Over het algemeen worden de camper prijzen in Polen duurder hoe dichter bij de vertrekdatum. Des te eerder je boekt des te voordeliger de prijs zal zijn (er zijn uitzonderingen). Wees er vroeg bij en profiteer zo van de meest voordelige prijzen.