Kies je voor het Noordereiland of het Zuidereiland of maak je liever een camperreis over beide eilanden? Maak je klaar voor Nieuw-Zeelands majestueuze nationale parken, Maori-cultuur en het beste van het beste op het gebied van outdoor activiteiten. Van de gouden Coromandel en de Bay of Islands op het Noordereiland tot het adembenemende Glacier Country en Fjordland National Park op het Zuidereiland.

Combineer 's werelds meest verbluffende en diverse natuur met het toegestane wildkamperen! Wissel Nieuw-Zeelands bruisende steden af met de mystieke wildernis. Veel filmploegen zijn je al voorgegaan en onder andere Lord of The Rings is hier opgenomen! In Nieuw-Zeeland kan je een camper huren in Auckland op het Noordereiland en Christchurch en Queenstown op het Zuidereiland!

Lees meer

Gratis camperhuur offerte aanvragen

Huur een camper in Nieuw-Zeeland bij Rentalcampers

Variërend van avontuurlijke compacte twee-persoons campers tot luxe, moderne campers met extra faciliteiten en comfort voor gezinnen en grote reisgezelschappen. Bekijk en vergelijk het brede aanbod in campers van de verschillende camperverhuurders in Nieuw-Zeeland!

''''  ''''

 

In welke steden kan ik een camper huren in Nieuw-Zeeland?

In Nieuw-Zeeland kan een camper huren op het Noordereiland en Zuidereiland en deze twee locaties met elkaar combineren. Het is dus mogelijk de huurcamper op een andere locatie in te leveren dan waar deze is opgehaald en zo de meest gave one way's te maken waarbij je beide eilanden van Nieuw-Zeeland bezoekt. De camper huur locaties in Nieuw-Zeeland zijn: 

''''  Auckland, Noordereiland.
''''  Christchurch, Zuidereiland.
''''  Queenstown, Zuidereiland.

 

Wat kost een camper te huren in Nieuw-Zeeland?

De kosten voor het huren van een camper in Nieuw-Zeeland worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder:

- Het moment van boekenEen camper huren in Nieuw-Zeeland is duurder hoe dichterbij de vertrekdatum!
- Type camper en verhuurder. Kies je voor een luxe, middenklasse of budget camper? 
- De huurperiode. Hoe lang wil je de camper huren? Plan je het in het hoogseizoen of daarbuiten?
- De reisroute. Wat is het aantal kilometer dat je van plan bent af te leggen?

Als je exact wilt weten wat een camper huren in Nieuw-Zeeland jou gaat kosten, kun je bij Rentalcampers snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Het kost je nog geen minuut! 

 

Voordelig een camper huren in Nieuw-Zeeland bij Rentalcampers

Rentalcampers bied je de voordeligste prijs en stuurt je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte! De prijs voor het huren van een camper in Nieuw-Zeeland word als volgt berekend: 

+ Kale huurprijs van de camper. Deze prijzen worden wekelijks aangepast op basis van vraag en aanbod.
+ Verplichte toeslagen. Eventuele bijkomende kosten afhankelijk van verhurder.
+ Extra's. Door jou bij de reservering gekozen opties/diensten.

Vraag vandaag nog bij Rentalcampers eenvoudig en snel een offerte aan voor camper huur in Nieuw-Zeeland!


Veelgestelde vragen over een camper huren in Nieuw-Zeeland

Bekijk de meest gestelde vragen over camper huur in Nieuw-Zeeland met onder andere de voordelen die het huren van een camper in Nieuw-Zeeland bieden, Tips voor camper huur in Nieuw-Zeeland en meer!

Camper huren in Nieuw-Zeeland voordelen
  • Flexibiliteit: Met een camper heb je de vrijheid om Nieuw-Zeeland op je eigen tempo en op je eigen schema te verkennen. Je kunt op elk moment je reisroute wijzigen en overal naartoe gaan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vaste accommodatie of vervoer.
  • Kosteneffectief: Het huren van een camper kan kosten effectiever zijn dan verblijven in hotels of motels, vooral als je van plan bent om voor een langere periode te reizen. Het kan je ook geld besparen op eten, omdat je je eigen maaltijden in de camper kunt bereiden.
  • Comfort en gemak: Camper huur stelt je in staat om comfortabel te reizen, met alle voorzieningen die je nodig hebt, inclusief een bed, kitchenette, badkamer en verwarming/airconditioning. Je hebt ook het gemak dat je alles wat je nodig hebt altijd bij je hebt onderweg!
  • Ervaar de natuur als geen ander: Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn mooie landschappen en ongerepte wildernis. In Nieuw-Zeeland is wild kamperen toegestaan. Word wakker met de meest adembenemende uitzichten. Verken enkele van de meest afgelegen en schilderachtige gebieden.
  • Unieke ervaringen: Het huren van een camper laat je Nieuw-Zeeland op een unieke, authentieke en avontuurlijke manier ervaren.
Camper huren in Nieuw-Zeeland leeftijd

Voor de campers die wij verhuren in Nieuw-Zeeland is de minimumleeftijd 18 jaar. Bij bepaalde verhuurders is de minimum leeftijd 25 jaar.

Camper huren in Nieuw-Zeeland rijbewijs

In Nieuw-Zeeland is het normale rijbewijs b geldig en is een aanvullend internationaal rijbewijs daarbij vereist.

Camper huren in Nieuw-Zeeland verzekering

Bij de meeste verhuurders in Nieuw-Zeeland heb je een basisverzekering met een eigen risico tussen de 3.000 – 7.500 Dollar afhankelijk van campertype. Aanvullende verzekeringen welke het eigen dusdanig verlagen of afkopen worden als extra opties vanuit de verhuurder zelf aangeboden. Naast deze verzekeringen kun je via ons ook de Europeesche verzekering afsluiten. Deze verzekerd het eigen risico (koopt af). De Europeesche is een externe verzekering buiten de verhuurders om.

Camper huren in Nieuw-Zeeland kilometers

Ja! Kilometers die je aflegt zijn inbegrepen in de huurprijs.

Waar kan je bij Rentalcampers een camper huren in Nieuw-Zeeland?

In Nieuw-Zeeland kan je op locaties door het hele land een camper huren. Door heel Nieuw-Zeeland kan je de locaties met elkaar combineren. Op de ene locatie de camper ophalen, op een andere locatie inleveren. Dit zorgt voor meer ruimte en flexibiliteit waardoor het dus mogelijk is fantastische one ways te maken. De camper moet wel op de vooraf geboekte locatie worden ingeleverd en kan niet zomaar op een niet geboekte locatie worden ingeleverd. 

Camper huren in Nieuw-Zeeland tips
  • Onderzoek je opties: Er zijn veel camperverhuurbedrijven in Nieuw-Zeeland, elk met hun eigen beleid, prijzen en soorten voertuigen. Doe je onderzoek en vergelijk je opties voordat je boekt. Het belangrijkste dat je prijzen vergelijkt waarbij exact hetzelfde is inbegrepen. Denk aan de verzekeringen en te kiezen extra’s.
  • Plan je route: Nieuw-Zeeland heeft veel mooie bezienswaardigheden en nationale parken, maar het is belangrijk om je route van tevoren te plannen om het meeste uit je reis te halen. Overweeg het seizoen, de weersomstandigheden en eventuele wegafsluitingen of -beperkingen. Daarbij is het ook handig om te weten hoe veel de road user charge fee je gaat kosten bij het inleveren van de camper.
  • Overweeg de grootte van de camper: Campers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van kleine busjes tot grote motorhomes. Overweeg het aantal mensen in je groep, je budget en je comfortniveau voordat je een camper kiest.
  • Controleer de verzekeringspolis: Zorg ervoor dat je het verzekeringsbeleid van het verhuurbedrijf begrijpt en eventuele aanvullende dekkingsmogelijkheden. Overweeg het kopen van extra verzekering voor gemoedsrust. Dit zorgt er ook voor dat er geen hoge borg van de creditcard word gereserveerd tijdens de reis.
  • Pak verstandig in: Bij het inpakken voor je campertrip, overweeg de grootte en opslagcapaciteit van je voertuig. Een handige tip is om tassen te gebruiken in plaats van hard koffers, deze zijn makkelijker op de bergen. Denk voor de rest aan extra’s die een verhuurder aanbied, zoals kampeerspullen, kookbenodigdheden en beddengoed etc.
Niet toegestane rijgebieden

Je kunt naar alle provincies in heel Nieuw-Zeeland reizen. Er zijn wel een aantal gebieden waar er schriftelijk toestemming van de verhuurder ter plaatse voor nodig is. Dit zijn vaak de afgelegen en minder begaanbare gebieden. Dit is te vinden in de informatie per verhuurder. Let top! Er zijn in totaal drie tolwegen in Nieuw-Zeeland (de Northern Gateway Toll Road (ten noorden van Auckland), de Tauranga Eastern Link Toll Road (Tauranga) en de Takitimu Drive Toll Road (Tauranga) ) Als je naar een van deze gebieden gaat is het handig een tol pas als extra optie bij te boeken zodat je hier op voorhand al geen rekening mee hoeft te houden. Bij het ophalen van de camper is het aan te raden hier nog even naar te informeren. 

Hoelang is een offerte voor camperhuur in Nieuw-Zeeland bij Rentalcampers geldig?

De prijs wordt elke week bijgewerkt door de verhuurders aan de hand van vraag en aanbod (flexprijzen). De prijs van een camper is dan ook nooit langer dan een week geldig. De prijs hoeft op korte termijn niet altijd te veranderen maar dit is niet gegarandeerd. Over het algemeen wordt het huren van een camper geleidelijk duurder. Hoe dichterbij de vertrekdatum hoe prijziger het wordt. Pas bij een definitieve boeking staat de prijs vast.

Is een camper huren in Nieuw-Zeeland voordeliger als je dichter bij de vertrekdatum boekt?

Nee! Over het algemeen worden de camper prijzen in Nieuw-Zeeland duurder hoe dichter bij de vertrekdatum. Des te eerder je boekt des te voordeliger de prijs zal zijn (er zijn uitzonderingen). Wees er vroeg bij en profiteer onder andere van de voordeligere prijzen en eventuele vroeg boek kortingen.

Wat is Road User Charge Fee?

Dit is een wegenbelasting voor diesel voertuigen en dit moet achteraf bij het inleveren van de camper betaald worden. Dit kost Ca. NZD $0,084 per gereden kilometer. Bij het kiezen van een aantal verzekeringspakketten bij bepaalde verhuurders valt deze toeslag weg.

Zijn er tolwegen in Nieuw-Zeeland?

Ja. Tol wordt toegepast op een aantal wegen in Nieuw-Zeeland. Je zult waarschijnlijk tolwegen tegenkomen in grote steden in en rond de grotere steden. Het is van belang van de voren goed op te letten op je een tolweg gaat gebruiken omdat deze automatisch/elektronisch worden gecontroleerd. Het is niet mogelijk om te stoppen en ter plaatse bij voorafgaand van een tolweg te betalen. Het is de huurder zijn verantwoordelijk op de hoogte te zijn van de tolwegen en deze kosten te betalen wanneer deze wegen gebruikt worden. Als je deze kosten niet betaald worden deze gefactureerd vanuit de desbetreffende verhuurder en worden hier ook administratie kosten voor gerekend. Betalen van tolwegen kan gemakkelijk via het internet en kan achteraf of vooraf.

Welke campers kan je huren in Nieuw-Zeeland bij Rentalcampers?

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele camper voor twee personen of een luxe en moderne camper voor het hele gezin, Rentalcampers heeft voor elk budget en elke behoefte een geschikte camper beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Verken het uitgebreide aanbod van camperverhuurders, zoals Mcrent Nieuw-Zeeland en Spaceships Nieuw-Zeeland. Bekijk en vergelijk het brede aanbod van campers in Nieuw-Zeeland en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij Rentalcampers!