Camper huren in Quebec, Montreal

Een normale vakantie wordt in Quebec een avontuurlijke reis! Van Canada's beste walvistours, het mystieke Mont-Tremblant National Park en het unieke Montreal tot een van de oudste nederzettingen in Noord-Amerika, Quebec stad. Wildernis, levendige steden en leuke activiteiten komen moeiteloos samen in Quebec. Gelegen in de provincie Quebec is Montreal een van de locaties in Canada waar je een camper kan huren.

De provincie Quebec voelt als een ander land binnen Canada. Naarmate je vanuit Ontario noordelijk reist en dichterbij de steden Montreal en het met de provincie gelijknamige Quebec komt, worden de Franse invloeden steeds duidelijker. Montreal en Quebec zijn beide uniek op hun eigen manier. De geschiedenis, architectuur en activiteiten ingepakt met de natuur van het wilde oosten! Van elanden spotten in het Jacques-Cartier National Park tot een walvistour in Tadoussac. Quebec is het Canada van groot wild, meren en rivieren.

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in Quebec, Canada bij Rentalcampers

In Quebec, Canada zijn er diverse camperverhuurbedrijven die verschillende mogelijkheden bieden voor het huren van een camper. Of u nu een compacte tweepersoons camper zoekt of een grote luxueuze en moderne camper voor een familie of grote reisgezelschappen, is er een ruim aanbod beschikbaar. Bij Rentalcampers kunt u een geschikte camper vinden tegen aantrekkelijke tarieven, ongeacht uw budget. U kunt het aanbod van verhuurders zoals Cruise Canada en Canadream vergelijken op hun website. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Rentalcampers!

 

''''  ''''

 

Waarom Quebec een perfecte camper huur bestemming is

In Quebec zelf kan je een mooie camperreis maken maar je kan het ook goed combineren met andere provincies in Canada. Grenzend aan Ontario, New Brunswick en New Foundland and Labrador kan je veel kanten op en heb je een aantal keuzen waar je de camper kan inleveren of ophalen. Haal je camper op in Montreal en maak een mooie camperreis naar het oosten om vervolgens de camper in te leveren in Halifax. Of Begin je camperreis in Toronto en eindig in Montreal. Het is ook mogelijk van Oost naar west te reizen zoals bijvoorbeeld van Toronto naar Vancouver echter moet je er vroeg bij zijn voor dit soort camperreizen met deze afstanden, voor de beschikbaarheid van de campers én voor de prijs.

Het meer van Tremblant Mont Tremblant in Quebec, Canada.

Om het even een leuk perspectief te geven. Quebec bestrijkt een gebied tien keer zo groot als Nederland en ongeveer twee keer zo groot als Texas. Een camperreis is dus ideaal om de afstanden te overbruggen met je eigen ‘huis’ altijd bij je en zo te kunnen overnachten op de gaafste plekken. Of dit nou een camping, campground of wildkamperen is. In Quebec is het in het algemeen toegestaan om op Kroon gebied wild te kamperen als er geen verbod staat.

 

 

Wat kost een camper huren in Quebec, Canada?

 

Voordelig een camper huren in Quebec, Canada bij Rentalcampers

 

Veel gestelde vragen over een camper huren in Quebec, Canada

 

 


In welke steden kan ik een camper huren in Quebec, Canada?

In de Canadese staat Quebec kan je een camper huren in MontrealDeze camper huur locatie is te combineren met de steden in de andere provincies door Canada: CalgaryHalifaxTorontoVancouverEdmontonWhitehorseBekijk hier alle camper huur locaties die Rentalcampers aanbied in Canada en Noord-Amerika….