Camper huren in Noordereiland, Auckland

Van het ervaren van de Maori cultuur en stedelijke gebieden tot het broeierige vulkanische hart van Nieuw-Zeeland! Het Noordereiland is een buitengewoon veelzijdige bestemming. Hoewel beide eilanden een adembenemende kustlijn, rollende heuvels en indrukwekkende bergketens hebben, zijn er veel verschillen.

Het Noordereiland, ook wel bekend als het "Winterloze Noorden", staat vooral bekend om zijn klimaat, bewonderenswaardige kustlijn en geothermische vulkaanlandschappen. Vulkanen omringd door toendra's, groene heuvellandschappen en regenwouden wisselen elkaar af! Van de meest indrukwekkende stranden in Northland, Bay of Islands en de Coromandel Peninsula tot de mystieke uitzichten op Mount Taranaki en Tongariro National Park! Op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland kun je bij ons een camper huren in Auckland.

 

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper op het Noordereiland, Nieuw-Zeeland bij Rentalcampers

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele camper voor twee personen of een luxe en moderne camper voor het hele gezin, Rentalcampers biedt een geschikte camper voor elk budget en elke behoefte tegen voordelige tarieven. Bekijk het uitgebreide aanbod van verschillende campers en camper verhuurders, zoals Mcrent Nieuw-Zeeland en Spaceships Nieuw-Zeeland. Neem een kijkje tussen het ruime aanbod van campers in Nieuw-Zeeland en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij Rentalcampers!

 ''''  ''''


Het Noordereiland van Nieuw-Zeeland is een top camper huur bestemming!

Een camper huren op het Noordereiland in Nieuw-Zeeland zorgt voor het ultieme vakantiegevoel! Van een adembenemende kustroute van de Coromandel Peninsula, Bay of Island en Cape Reinga tot tot de indrukwekkende vulkanische landschappen in het binnenland. De meest verbluffende uiteenlopende natuur in combinatie met het toegestaan wildkamperen met de camper zorgt voor een fantastische camperreis!  Neem waar je ook gaat altijd je eigen bed en keuken met je mee en combineer Nieuw-Zeelands urban steden met de overweldigende wildernis.

Zonsondergang op White's Beach, Noordereiland van Nieuw Zeeland.

Je kan een geweldige camperreis maken waarbij je wildkamperen afwisselt met het staan op campings of camperplekken. Met Auckland als locatie waar je een camper kan huren in het Noorden is het Noordereiland ideaal om een camper te huren. Maak een rondreis op het Noordereiland of een gave one way waarbij je de camper in Christchurch of Queentown op het Zuidereiland kan inleveren. Of maak je liever een camperreis enkel over het Zuidereiland?

 

Wat kost een camper huren op het Noordereiland, Nieuw-Zeeland?

 

Voordelig een camper huren op het Noordereiland, Nieuw-Zeeland bij RentalcampersVeel gestelde vragen over een camper huren op het Noordereiland, Nieuw-Zeeland

 

In welke steden kan ik een camper huren op het Noordereiland, Nieuw-Zeeland?

Op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland kan je een camper huren in Auckland! Auckland is te combineren met de camper huur locaties op het Zuidereiland in Christchurch. Maak de meest gave one way's! Lever de camper op een andere locatie in dan dat deze is opgehaald. Vraag vandaag nog snel en eenvoudig een gratis offerte aan! het kost slechts een minuut!